חפש

עו"ד, רו"ח אלי  אור

סגן ראש המחלקה לחשבונאות בית הספר למנהל עסקים | ראש התכנית המשולבת חשבונאות-משפטים בית הספר למנהל עסקים

יצירת קשר

תחום התמחות: חשבונאות פיננסית, מיסים.

לימודי תואר שלישי (דוקטוראנט) בפקולטה לניהול, אוניברסיטת בו גוריון, 2014 .

M.B.A  במינהל עסקים (מחקרי),בבית הספר למוסמכים , המסלול האקדמי המכללה למנהל, 2013 .

M.B.A  במינהל עסקים , התמחות מיסוי עסקי , בבית הספר למוסמכים , המסלול האקדמי המכללה למנהל, 2010 .

LL.B  במשפטים , המרכז האקדמי למשפט ועסקים, 2002 .

B.B  במנהל עסקים , התמחות חשבונאות , בית ספר למנהל עסקים , המסלול האקדמי המכללה למנהל, 1991 .

הסמכות מקצועיות

רואה חשבון - 1993

עורך דין      - 2002

הוראה

מרצה בכיר במסלול האקדמי של המכללה למנהל בבית הספר למנהל עסקים (בתואר הראשון, בשנת ההשלמה בחשבונאות ובתואר השני) , 1991- עכשיו .

בחשבונאות פיננסית, חשבונאות ניהולית, מיסים, סמינריון בחשבונאות , המנעות ממס והעלמת מס ואחריות פלילית של מייצגים.

פרקטיקה

עובד רשות המיסים לשעבר (מפקח שומה , גובה ראשי ותובע בעבירות מס).

רואה חשבון ועורך דין פעיל (.סנגור ציבורי בעבירות מס).

נציג ציבור בבית הדין לעבודה.

בורר מטעם המוסד לבוררות - לשכת עורכי דין בישראל.

חוות דעת מומחה בנושאי ההוראה והפרקטיקה.

חבר ועד מרחב ת"א של לשכת רואי חשבון .

מאמרים ועבודות

מחקר (תזה)  -  "מגמות בציות המנהלי  לדיני המס בישראל", 2013, המסלול האקדמי המכללה למנהל .

עדן יורם ואור אלי (2014). "הקנס הולך לקנוסה" , רואה החשבון, 38, עמ' 60- 73 .

הרצאות אורח בכנסים ובהשתלמויות

לשכת רואי חשבון בישראל, הכנס השנתי (אילת), יוני 2012 -  " מדיניות ענישה בעבירות מס ".

לשכת רואי חשבון בישראל, הכנס השנתי (אילת), יוני 2013 -  " הסתמכות על מומחים " .

לשכת רואי חשבון בישראל, הכנס השנתי (אילת), יולי 2014 -  " אכיפה מינהלית, פלילית וכלים אחרים " .

האוניברסיטה הפתוחה, קורס הכשרת דירקטורים, "עבירות מס בתאגיד".

המדרשה למשפט מעשי, לשכת עורכי הדין מחוז ת"א והמרכז "מיסוי הכנסות שכ"ד בארץ ובחו"ל של תושבי ישראל".

הרצאות אורח ביום עיון  בלשכת רואי החשבון-  "הליך גילוי מרצון".

לשכת רואי חשבון בישראל, השתלמות שנתית לחשבי שכר (אילת) "ניכוי מס משכר- אחריות במישור הפלילי".