דליה רחמן מור | מרצה | המסלול האקדמי המכללה למינהל

ד"ר דליה רחמן מור

מרצה בבית הספר למינהל עסקים
פרטי קשר

ד"ר דליה רחמן מור היא מרצה בכירה בבית הספר למינהל עסקים, במסלול האקדמי המכללה למינהל משנת 1986. בשנים שקדמו,היא הרצתה בבית הספר למוסמכים בפקולטה לניהול באוניברסיטת תל-אביב וכן כיהנה כחוקרת ראשית במכון הנרייטה סאלד בירושלים. ד"ר דליה רחמן-מור בעלת תואר בוגר במתמטיקה וסוציולוגיה מאוניברסיטת בר-אילן. מוסמכת במדעי הניהול בתחום התנהגות ארגונית (.M.Sc) בהצטיינות מהפקולטה לניהול, אוניברסיטת תל-אביב ובעלת תואר שלישי (.Ph.D) בתחום מדידה והערכה מאוניברסיטת טורונטו, קנדה. מרצה בתוכניות לתואר ראשון ושני בתחומים הבאים: סטטיסטיקה, משאבי אנוש, מדידה והערכה. תחומי מחקר כוללים נושאים במדידה והערכה, מגדר ואתיקה בארגונים. בשנים האחרונות המחקרים התמקדו בקמעונאות בינלאומית. פרסמה מאמרים בכתבי עת מקצועיים באנגלית ובעברית.

1981
תואר שלישי (.Ph.D) בתחום מדידה והערכה, אוניברסיטת טורונטו, קנדה.
1976
תואר שני (.M.Sc) בהתנהגות ארגונית, הפקולטה לניהול, אוניברסיטת תל-אביב.
1971
תואר ראשון (.B.A) במתמטיקה וסוציולוגיה, אוניברסיטת בר-אילן.
מגדר, מדידה והערכה, אתיקה בארגונים וקמעונאות בינלאומית.