פרופ' ורו"ח הדס גלנדר

יו"ר ועדת הוראה ומרצה בבית הספר לחשבונאות

אודות

בעלת תואר ראשון במנהל עסקים בהתמחות בחשבונאות של הפקולטה למנהל עסקים במסלול האקדמי המכללה למינהל, תואר שני במנהל עסקים מהאוניברסיטה העברית ו- PHD מאוניברסיטאת בן גוריון. שימשה בעבר כראשת המחלקה לחשבונאות במסלול האקדמי המכללה למינהל. מרצה בתואר ראשון ושני בבית הספר לחשבונאות. כמו כן מרצה באוניברסיטת בן גוריון במסגרת תכנית MBA ובמסגרת התכניות הבינלאומיות של ברוך קולג' CUNY בסין, סינגפור, הונג קונג, טייוואן ופריז. מרכזת את הבחינה במבוא לחשבונאות מטעם מועצת רואי החשבון ואת הבחינה בחשבונאות פיננסית מטעם מועצת השמאים. בעבר שימשה כמפקחת ורכזת חוליה במס הכנסה יחידה ארצית לשומה, ריכזה את מחלקת ההדרכה והקשר עם האקדמיה ב- KPMG סומך חייקין. כיום מכהנת כדחצי"ת בחברת אינפימר, גינדי השקעות, חילן, יוזר טרנד, עילדב, לאומי פרטנרס חתמים ואשטרום. "הבחירה בלימודי חשבונאות הייתה בשל נטייתי לעולם המספרים ולימודי כלכלה בתיכון. אהבתי את האתגר בלימודים. הגעתי ראשית להתמחות ברשות המסים ובמקביל השתלבתי באקדמיה"

השכלה ומחקר

• השכלה

תואר שלישי (.Ph.D) בניהול מאוניברסיטת בן גוריון.
    תואר שני (.M.B.A) במנהל עסקים מהאוניברסיטה העברית.
    תואר ראשון (.B.Sc) במנהל עסקים מהמסלול האקדמי המכללה למינהל.