הדס גלנדר | מרצה | המסלול האקדמי המכללה למינהל

ד"ר ורו"ח הדס גלנדר

מנהלת פיתוח עסקי וקשרי חוץ של המחלקה לחשבונאות ומרצה בבית הספר למינהל עסקים
פרטי קשר

בעלת תואר ראשון במינהל עסקים בהתמחות בחשבונאות של בית הספר למינהל עסקים במסלול האקדמי המכללה למינהל, תואר שני במינהל עסקים מהאוניברסיטה העברית ו- PHD מאוניברסיטאת בן גוריון. שימשה בעבר כראש המחלקה לחשבונאות במסלול האקדמי המכללה למינהל, כיום מנהלת קשרי חוץ ופיתוח אקדמי עסקי במחלקה לחשבונאות. מרצה בתואר ראשון בהתמחות בחשבונאות ובתואר השני. כמו כן מרצה באוניברסיטת בן גוריון במסגרת תכנית MBA ובמסגרת התכניות הבינלאומיות של ברוך קולג' CUNY בסין, סינגפור, הונג קונג, טייוואן ופריז. מרכזת את הבחינה במבוא לחשבונאות מטעם מועצת רואי החשבון ואת הבחינה בחשבונאות פיננסית מטעם מועצת השמאים. בעבר שמשה כמפקחת ורכזת חוליה במס הכנסה יחידה ארצית לשומה, ריכזה את מחלקת ההדרכה והקשר עם האקדמיה ב- KPMG סומך חייקין. כיום מכהנת כדחצי"ת בחברת אינפימר , גינדי השקעות, חילן, יוזר טרנד , עילדב, לאומי פרטנרס חתמים ואשטרום. "הבחירה בלימודי חשבונאות הייתה בשל נטייתי לעולם המספרים ולימודי כלכלה בתיכון. אהבתי את האתגר בלימודים. הגעתי ראשית להתמחות ברשות המסים ובמקביל השתלבתי באקדמיה"

תואר שלישי (.Ph.D) בניהול מאוניברסיטת בן גוריון.
תואר שני (.M.B.A) במינהל עסקים מהאוניברסיטה העברית.
תואר ראשון (.B.Sc) במינהל עסקים מהמסלול האקדמי המכללה למינהל.
חשבונאות.