שלוש ההתמחויות ששוק התעסוקה מחפש

ההתמחות בחשבונאות במסגרת בית הספר למינהל עסקים מציעה לסטודנטים התמחויות ייחודיות הנבנות בהתאם לצרכי השוק ומוציאות בכל שנה סטודנטים בעלי ערך מוסף לשוק התעסוקה.
תואר ראשון בחשבונאות במכללה למינהל
אלי אור, ראש התכנית לחשבונאות במסלול האקדמי המכללה למינהל מציין את החשיבות של תמחויות אלו "בשנים האחרונות גובר הביקוש לידע בעל ערך מוסף מעבר לתכני הלימוד הניתנים במסגרת לימודי התואר בחשבונאות, הן בשל הצורך בעדיפות לקבלת מקומות להתמחות והן בשל הרצון להשתלב ולהתקדם בשוק העבודה".

התמחות מקצועית בחשבות וניהול כספים

• למי זה מתאים? מה מעניקה ההתמחות?
    במסגרת התמחות זו הסטודנטים רוכשים את הידע והכלים שיסייעו להם להשתלב בתחומי ניהול הכספים והחשבות בארגונים. בנוסף, תכני הלימוד בהתמחות מבוססים על הצרכים כפי שהוגדרו על ידי בכירים בתעשייה המשמשים כסמנכ"לי כספים ועל ידי מרצי בית הספר, וניתן בהם דגש על יישום התיאוריה בעולם המעשי ופיתוח כלים ניהוליים וכלי קבלת החלטות בתחום הפיננסי.

התמחות מקצועית בניהול סיכונים

• למי זה מתאים? מה מעניקה ההתמחות?
    הסטודנטים בהתמחות מקבלים כלים המסייעים להם לאתר את הסיכונים, לאמוד את השפעתם והסתברותם הצפויה, לתעדף הטיפול בהם על פי שקלול השפעה וסבירות, להגדיר את שיטת הטיפול בהם וההשקעה הנדרשת לשיטת טיפול זו, ולבקר על אופן הטיפול בהם. גם תכנית זו נבנתה בהתבסס על צרכי התעשייה, כפי שהוגדרו על ידי מיטב המרצים לחשבונאות של בית הספר והשותפים הבכירים במשרדי רואי החשבון המובילים בארץ.

התמחות מקצועית בטכנולוגיות עסקיות

• למי זה מתאים? מה מעניקה ההתמחות?
    במסגרת ההתמחות, שנבנתה בשיתוף עם בכירי המשרדים המובילים, יעברו הסטודנטים קורסים העוסקים במסדי נתונים ו- BIG DATA, במערכות ERP, בניתוח מערכות לחשבונאים, ובכלי בינה עסקית (Business Intelligence & Data Mining) – וייחשפו לכלים מתקדמים לתחקור וכריית מידע ו-ANALYTICS BIG DATA.

השאר פרטים וקבל 40% הנחה בדמי רישום