תמר אלמור | מרצה | המסלול האקדמי המכללה למינהל

פרופ' תמר אלמור

דיקן הסטודנטים ומרצה בבית הספר למינהל עסקים ובבית הספר לעיצוב וחדשנות
פרטים אישיים

פרופ' תמר אלמור מכהנת כדיקן הסטודנטים במסלול האקדמי המכללה למינהל, יחידה שהוקמה על ידה על מנת לקדם סטודנטים עם צרכים מיוחדים, אוכלוסיות מיוחדות ואנשים אשר זקוקים לעזרה ותשומת לב כדי לסיים את התואר בהצלחה. לפני מספר שנים היא הקימה את המרכז לנגישות בתוך דקאנט הסטודנטים והיום המסלול האקדמי נחשב כאחד המוסדות האקדמיים המובילים בארץ בנושא ההנגשה. בעבר היא הקימה וניהלה את המחלקה לאסטרטגיה ויזמות בבית הספר למינהל עסקים. כמו כן היא כיהנה כסגן דיקן של בית הספר. כחוקרת היא מתמחה באסטרטגיה עסקית וביזמות בינלאומית, נושאים שהיא מלמדת בבית הספר למינהל עסקים ובבית הספר לעיצוב. יש לה מעל 20 שנות ניסיון בהוראה של קורסים ותכניות אשר קשורים לתחום החדשנות והיזמות הבין לאומית בארץ ובחו"ל. היא לימדה בסינגפור ובהולנד נושאים אלו כפרופסור אורח במוסדות אקדמיים שונים. כמו כן היא עובדת עם הנהלות בכירות של חברות מובילות בארץ ובחו"ל כיועצת וכמדריכה.

השכלה ומחקר

1992
תואר שלישי (.Ph.D) באסטרטגיה עסקית וסחר בינלאומי, אוניברסיטת תל אביב.
1985
תואר שני (.M.Sc) בהתנהגות ארגונית, אוניברסיטת תל אביב.
1982
תואר ראשון (.B.Sw) בעבודה סוציאלית, אוניברסיטת תל אביב.
born global companies חברות הי טק צעירות, יזמות בין לאומית, הוראת היזמות ומגדר.