שחר סנסני | מרצה | המסלול האקדמי המכללה למינהל

ד"ר שחר סנסני

מרצה בבית הספר לכלכלה
פרטי קשר

ד"ר סנסני הינו מרצה אורח באוניברסיטת קליפורניה, דיוויס בחודשי הקיץ. ד"ר סנסני התחיל את לימודיו בתואר ראשון במינהל עסקים ולאחר הקורס הראשון במיקרו כלכלה עבר ללימודי כלכלה. האפשרות לחקור נושאים שעשויים להשפיע על מדיניות וכמו כן מאוד מעניינים אותו, וגרמו לו להמשיך בלימודי הכלכלה. כדי להמחיש את שפת הכלכלה אשר מועברת בצורה מתמטית וגרפית, מאמין ד"ר סנסני שיש צורך במתן דוגמאות "מהחיים" שמאפשרים לסטודנטים לקשר את החומר למציאות והוא מנסה לעשות זאת כמה שיותר. ד"ר שחר סנסני מאמין שאוכלוסייה משכילה יותר היא הדרך לעולם טוב יותר מבחינה כלכלית ויותר מכך, מבחינה חברתית, ולכן נכנס לתחום ההוראה ועוסק במחקר בתחום החינוך. ד"ר סנסני מאמין שהשכלה גבוהה צריכה להיות ברת-השגה לכולם ולכן עושה מאמצים רבים כדי להעניק לסטודנטים שלו את כל הכלים בכדי להשיג זאת.

תואר שלישי (Ph.D.) בכלכלה מאוניברסיטת קליפורניה, דיוויס.
תואר שני (M.A.) בכלכלה מאוניברסיטת קליפורניה, דיוויס.
תואר ראשון (B.S.) בכלכלה ומסחר בינלאומי מאוניברסיטת קליפורניה, סן לואיס אוביספו.
כלכלת חינוך, היסטוריה כלכלית, כלכלת עבודה.