יהודה אלמליח | דקאן | המסלול האקדמי המכללה למינהל

ד"ר יהודה אלמליח

דיקן בית הספר למדעי המחשב
פרטי קשר

ד"ר יהודה אלמליח הוא דקאן ומרצה בבית הספר למדעי המחשב במסלול האקדמי המכללה למינהל ויזם ומנכ"ל חברת הרובוטיקה CogniTeam המפתחת מוצרים מבוססי אינטליגנציה בתחום הרובוטיקה. ד"ר אלמליח מאמין שתחום מדעי המחשב מתחזק מיום ליום, "בעבר לא האמנו שיהיה מחשב בכל בית והיום יש מחשב בכל כיס. השוק הולך וגדל וכל מקצוע זקוק היום לאיש מחשבים או לצוות שלם. המחשב משפר את חיינו ומנגיש לנו מידע וגם אנשים". ד"ר אלמליח חיפש תחום שיגרום לו לקום כל בוקר עם חיוך על השפתיים וללמוד כל יום משהו חדש שירגש אותו, "מדעי המחשב זה תחום משתנה, שדורש לפתור בכל פעם בעיה אחרת. זה מקצוע של אנשים מתחדשים, והוא אוהב להתחדש".

תואר שלישי (Ph.D ) במדעי המחשב בהתמחות רובוטיקה ובינה מלאכותית, אוניברסיטת בר-אילן.
תואר שני (.M.Sc) במדעי המחשב, אוניברסיטת בר-אילן.
תואר ראשון (.B.Sc) במדעי המחשב ומתמטיקה, אוניברסיטת בר-אילן.
מערכות מרובות רובוטים: מפעיל יחיד השולט בקבוצת רובוטים, שמירה על מבני תנועה בין הרובוטים, קואורדינציה ואלגוריתמים למערכות מרובות רובוטים.