רותי לבנשטיין לזר | מרצה | המסלול האקדמי המכללה למינהל

ד"ר רותי לבנשטיין-לזר

ראש המרכז הקליני למשפט וחברה - "משנה" ומרצה בבית הספר למשפטים ע"ש חיים שטריקס

ד"ר רותי לבנשטיין לזר בעלת תואר ראשון מהפקולטה למשפטים באוניברסיטת חיפה, בוגרת תואר שני במשפטים (University of Ottawa, Canada) ותואר דוקטור(Osgoode Hall Law School, Canada) . בעלת פוסט דוקטורט מאוניברסיטת חיפה. עבדה כפרקליטה בפרקליטות הפלילית מחוז חיפה. מרצה בבית-הספר למשפטים של המסלול האקדמי במכללה למינהל. תחומי התמחותה הינם בנושאי משפט ומגדר, משפט פלילי ובעיקר בנושאי עבירות מין ואלימות כנגד נשים ומשפט ושינוי חברתי. חוקרת בתחומי משפט פלילי ומגדר ומשפט ושינוי חברתי. מקדמת פרוייקטים רבים של משפט ושינוי חברתי בזירה הציבורית., מפתחת תוכניות בקהילה ומרצה בפורומים רבים בנושאי משפט פלילי, משפט ושינוי חברתי ואלימות נגד נשים. חברה בוועדת פרס סמינריון מצטיין. הייתה חברת הנהלה בעמותת איתך-מעכי משפטניות למען צדק חברתי, הקימה בשיתוף עם סטודנטיות את תא נקום (נשים, קהילה ומשפט), הייתה חברה בוועדת היגוי של המכללה בנושאי הטרדה מינית.

2009
Phd - Law, Osgoode Hall Law School, York University, Canada