שושי בר-אלי | מרצים | המסלול האקדמי המכללה למינהל

אדר' ד"ר שושי בר-אלי

מרכזת שנה ד', ראש יחסים בינ"ל ומרצה בכירה בבית הספר לעיצוב וחדשנות
פרטי קשר

אדר' ד"ר שושי בר-אלי היא מרצה בכירה בבית הספר לעיצוב וחדשנות. למדה אדריכלות בניו-יורק, עבדה במספר משרדי תכנון וביצוע בעיר. בהמשך שבה לארץ והמשיכה ללימודי תארים גבוהים בביה"ס לארכיטקטורה של הטכניון. מחקרה התמקד בהיבטים אנושיים של מעצבים. פרופילי התנהגות בסטודיו, שפיתחה במסגרת עבודת הדוקטורט, נחשבים לפורצי דרך בתחום. ד"ר בר-אלי ממשיכה במחקר פעיל בתחום התמחותה: חינוך לעיצוב, התנהגות אנושית בסטודיו, פרופילים התנהגותיים בעיצוב, ועוד. שושי מרצה וחוקרת מצטיינת של ביה"ס במשך שנים רבות, משלבת מגוון רחב של תפקידי הוראה והובלה בביה"ס לעיצוב וחדשנות כולל: ראש מסלול תואר ראשון בעיצוב פנים, כתיבת ופיתוח תוכניות לימוד, תערוכות, ועדות ועוד. אדר' ד"ר שושי בר-אלי מעידה על עצמה שהיא אוהבת את תחום ההוראה לעיצוב גם כמרצה פעילה ומחדשת, גם כמעצבת בזכות עצמה וגם כחוקרת שזהו תחום התמחותה. "הרב-גוניות, ההשתנות וההתחדשות המתמדת של תחום העיצוב וההוראה קסמו לי מאז ומעולם, אני שואפת להתפתח בכל יום מחדש ומקווה למצוא דרכים להנחיל שאיפה זו לסטודנטים שלי."

תואר דוקטור לפילוסופיה, הטכניון - מכון טכנולוגי לישראל, חיפה.
תואר מגיסטר למדעים בארכיטקטורה, הטכניון - מכון טכנולוגי לישראל, חיפה.
תואר שני מהפקולטה לארכיטקטורה ובינוי ערים, הטכניון.
תואר ראשון בארכיטקטורה מ'פראט', ניו יורק (Pratt Institute).
חינוך לעיצוב, התנהגות אנושית בסטודיו, פרופילים התנהגותיים בעיצוב, ועוד.