תואר שני במשפטים - כל השאלות שרציתם לשאול

מדוע תואר שני במשפטים? מה אני אעשה עם זה? מה תכנית הלימוד מציעה? למי מיועדת התכנית ועוד מגוון רב של מידע

מדוע תואר שני במשפטים?
עורך דין או משפטן אשר בוחר להמשיך ללימודי תואר שני עושה זאת מאחת משתי סיבות עיקריות: הרצון להרחיב את הדעת ולהעמיק בתחומי עניין משפטיים שקרובים לליבו ולתחום העיסוק או הרצון לנכס לעצמו יתרונות יחסיים באמצעות רכישת כלים מקצועיים אשר ישרתו אותו בקידום הקריירה המשפטית ובהתמודדות על משרות ציבוריות או משרות ניהוליות בתחום המשפטים ובתחומים אחרים.

למי מיועדת התכנית?
התכנית מיועדת לבוגרי תואר ראשון במשפטים.

מדוע כדאי ללמוד דווקא במסלול האקדמי המכללה למנהל?
מיום הקמתו מאפיינים את בית הספר למשפטים במסלול האקדמי המכללה למינהל חדשנות, המתבטאת בראיית הפעילות המשפטית כמגוונת יותר - כזאת המיועדת ליישום בעולם אשר משתנה ללא הרף ומצוינות אקדמית בלתי-מתפשרת, המחייבת אותנו להעמיד לטובת תלמידינו את אנשי הסגל, החוקרים והמרצים המובילים בתחומם, לאתגר את תלמידינו להישגים ברמה הגבוהה ביותר ולהעניק להם את המתקנים, הספריות ומרכזי המחקר האקדמי המתקדמים ביותר.

אילו מסלול לימוד קיימים במסגרת התואר השני במשפטים?
בית הספר למשפטים מציע מספר מסלולי לימוד לתואר שני LL.M:
• תואר שני במשפטים LL.M
• תואר שני (LL.M) מחקרי (עם תזה)
• תואר שני (LL.M) במיקוד זכויות אדם

מה עושים עם זה?

מהם ימי ושעות הלימוד?
ימי הלימוד: קורסי החובה נלמדים בימי שלישי בין השעות 16:00-21:3 וביום שישי בבוקר, בין השעות 08:00-14:30
קורסי הבחירה מתפרסים על פני כל ימות השבוע וכל שעות היום. הסטודנט יכול לבחור קורסי בחירה בהתאם לתחומי העניין והזמינות שלו.
הסטודנטים שלנו מצליחים לשלב את הלימודים עם משרה מלאה ולעתים אף זוכים במהלכה לקידום מקצועי הקשור לעצם ההשתתפות בתכנית.

מהו הסדר מימון?
תכנית הסדרי המימון נועדה להקל על הסטודנטים בתשלום שכר הלימוד ע"י פריסת שכר הלימוד להחזרים קטנים ונוחים ללא ריבית וללא הצמדה. לדוגמא, ניתן לקבל 15,000 ש"ח בפריסה של עד 60 החזרים בהחזר חודשי קבוע של 250 ש"ח ללא ריבית וללא הצמדה! הסדרי המימון מבוצעים באמצעות מערכת בנקאית ומסובסדים ע"י המסלול האקדמי המכללה למינהל.

היכן נרשמים?
הרישום למסלול האקדמי המכללה למנהל נעשה אצל יועצת הלימודים או באתר המכללה.
לרישום אונליין לחצו כאן

היכן נמצא קמפוס המסלול האקדמי המכללה למנהל?
קמפוס המסלול האקדמי המכללה למנהל ממוקם ברח' אלי ויזל 2 במערב ראשון לציון, דקות ספורות בנסיעה מיציאת נתיבי איילון לראשל"צ ומתחנת הרכבת הסמוכה, ומספר מאות מטרים מיציאת כביש 431 לראשל"צ מערב. מיקומו האסטרטגי של הקמפוס מאפשר להגיע אליו מרוב היישובים בקו באר-שבע ירושלים חדרה בתוך פחות משעה, וכמובן תוך דקות ספורות מערי תל אביב והמרכז.

כיצד מגיעים?
תחבורה ציבורית:

אגד
קוים 5, 6, 17, 17א – עירוניים בראשל"צ.
קו 84 – לתל אביב, תחנה מרכזית/ איקאה ראשל"צ
קו 163 מהתחנה המרכזית החדשה בת"א
קו 173 ממסוף 2000 – ארלוזורוב ת"א
קו 175  – מתל אביב, מסוף רדינג (הורדה בלבד, אין איסוף בכיוון ההפוך)