תואר שני בחו"ל

בית הספר למשפטים ע"ש חיים שטריקס
  • אודות התכנית

בית הספר למשפטים מקיים קשרים ענפים עם בתי ספר למשפטים באירופה ובארצות הברית. במהלך השנים נוצרו שיתופי פעולה עם מוסדות אלה אשר במסגרתם אנו שולחים בוגרים מצטיינים ללימודי תואר שני (LL.M.) כאשר המוסד בחו"ל מסייע לסטודנטים במלגת לימודים נדיבה. מדי שנה אנו יוצאים בקול קורא לסטודנטים מצטיינים המעוניינים ללמוד תואר שני בחו"ל.
    בית הספר ממליץ על הסטודנטים הנבחרים ובכל המקרים ההמלצה מתקבלת והסטודנט מתקבל ללימודי תואר שני וזוכה במלגת לימודים. היתרונות של לימודי תואר שני בחו"ל ברורים: חשיפה לשיטת משפט אחרת, שיפור ההתנסחות בשפה האנגלית ,יצירת קשרים עם סטודנטים מכל העולם וכמובן- חוויה בלתי נשכחת.
    סטודנטים רבים נשארים עוד מספר חודשים ומוציאים רישיון לעיסוק בעריכת דין בארצות הברית.

בית הספר משתף פעולה עם אוניברסיטאות מובילות בארצות הברית  ומציע  מלגות ללימודי תואר שני במוסדות הבאים:

•  מלגת לימודים לתואר שני במשפטים (.LL.M) בבית הספר למשפטים של אוניברסיטת Fordham, ניו-יורק, ארצות-הברית.
    •  מלגת לימודים לתואר שני במשפטים (.LL.M) בבית הספר למשפטים של מדינת אוהיו, ארצות הברית.
    • מלגת לימודים לתואר שני במשפטים (.LL.M) בבית הספר למשפטים Drexel, שבפילדלפיה, ארצות הברית.
    בית הספר למשפטים קורסי קיץ בחו"ל

פגישת ייעוץ חינם