מובילים גם בתחום הביטוח

הסכם שיתוף פעולה נחתם בין המכללה למינהל וחברת "מגדל"

במסגרת שיתוף הפעולה, סטודנטים של בית הספר לכלכלה ילמדו מגוון קורסים העוסקים בתכנים מעולם הביטוח שיועברו על ידי מומחים מהחברה, יערכו סיורים ב"מגדל" וייהנו מליווי של מנטורים מטעמה
תואר ראשון בכלכלה וניהול | המסלול האקדמי המכללה למינהל

בית הספר לכלכלה וניהול של המסלול האקדמי המכללה למינהל חתם על הסכם לשיתוף פעולה עם "מגדל אחזקות ביטוח ופיננסים בע"מ"- קבוצת הביטוח והפיננסים הגדולה בישראל, המשרתת יותר מ- 2 מיליון לקוחות פרטיים ועסקיים.
במסגרת שיתוף הפעולה, סטודנטים ילמדו קורסים בתחום המימון וביטוח כגון: יסודות הביטוח, ביטוח פנסיוני ועוד, אשר יועברו על ידי מרצי המכללה ולצדם מומחים מקבוצת "מגדל", המביאים ידע מעשי מהשטח.

עוד יכלול שיתוף הפעולה ביקורים של הסטודנטים ב"מגדל" במסגרתם הם יוכלו להתרשם באופן בלתי אמצעי מפעילות האגפים השונים. כמו כן, במסגרת סדנת המצטיינים יוזמנו הסטודנטים לבחור נושאים מעולם הביטוח והמימון ולהיעזר במומחי קבוצת "מגדל", שישמשו כמנטורים עבורם לצורך ביצוע המחקר. בנוסף, יאורגנו כנסים משותפים לבית הספר לכלכלה ולחברת "מגדל" ויוענקו חסויות לפעילויות במסגרת בית הספר.

מנכ"ל "מגדל", עופר אליהו מסר: "בהיותנו החברה המובילה את הביטוח והחיסכון ארוך הטווח בישראל, אנו רואים לעצמנו זכות גדולה לתרום להכשרה אקדמית ומעשית של הדור הבא אשר ינהיג ויוביל את ענף המימון והביטוח בישראל. הפעילות המשותפת תעניק לסטודנטים בתואר הראשון בכלכלה וניהול את מירב הכלים, הן ברמה התיאורטית והן ברמה המעשית, אשר יעזרו להם להשתלב כעובדים מקצועיים בענף הביטוח".

ראש התחום במימון וביטוח בבית הספר לכלכלה, מר גיל גרשלר, אמר: "שיתוף הפעולה בין "מגדל" למסלול הביטוח של בית הספר לכלכלה יתרום להעמקת הקשר בין האקדמיה לתעשייה ויישקף לסטודנטים את המגמות העכשוויות בענף הביטוח. עובדה אשר תקנה להם יתרון יחסי עם יציאתם לשוק התעסוקה".