מלגות

אנו רוצים לאפשר לך להתרכז בדבר החשוב ביותר: הלימודים עצמם, ולא בדרך לממן אותם.
המלגות הניתנות יכולות לכסות עד כ 60% משכר הלימוד. ניתן ורצוי לערוך בירורים בנוגע למלגות טרם ההרשמה ללימודים אצל יועץ הלימודים .
בנוסף, לרשותך עומד הסדר מימון נוח המאפשר לך פריסת תשלומים ללא ריבית לאורך כל התואר.
פרטים נוספים ניתן לקבל אצל יועץ הלימודים

מלגת המכללה למינהל לסטודנטים חרדים
מגזר חרדי-מלגה של המכללה למינהל המסלול האקדמי עבור סטודנט/ת המשתייכים למגזר החרדי שנעה בין 15%-30% מגובה שכר לימוד השנתי בתואר, המלגה מתקבלת אוטומטי ברגע שאדם נרשם ללימודים , אין צורך להגיש מסמכים בשביל מלגה זו.

מלגת הצטיינות
מלגה מטעם המכללה למינהל מוענקת מידי שנה למצטיין\ת הכיתה עם ממוצע הציונים הגבוה ביותר.

מלגת "חרדים" חב' מרמנט
מלגה מטעם משרד החינוך, מיועדת למגזר החרדי הלומדים לתואר אקדמי במוסד מוכר מטעם המל"ג, המלגה מותנה בקריטריונים שנדרש ממשרד החינוך, המלגה נעה בין 2,000-4,000 ₪ לכל שנת לימוד, את המלגה צריך להגיש כל שנה מחדש, טפסי בקשה למלגה מגישים בתחילת הלימודים דרך המכללה למינהל-קמפוס בני ברק.

מלגת טלדור
מלגה מטעם משרד החינוך, מיועדת לסטודנטים הלומדים לתואר אקדמי במוסד מוכר ע"י המל"ג, על פי קריטריונים , תנאי סף למלגה: דירה שכורה או דירה עם משכנתא על הדירה, המלגה נעה בין 2,000-6,250 ₪ לכל שנה, את המלגה צריך להגיש כל שנה מחדש, טפסי בקשה למלגה מגישים בתחילת הלימודים.

קרן קמ"ח
קרן קמח הינה קרן החרדית הגדולה ביותר אשר עוזרת ומסייעת לתלמיד שיוצא ללימודים בעזרה בסבסוד חלק מהלימודים, הקרן תומכת בתלמידים לפי מצב משפחתי וסוציו אקונומי  על מנת לקבל את המלגה צריך לפנות לקרן קמח במספר: 02-6580111,  או באתר של קרן קמח גובה המלגה נעה בין 4,000-7,000 ₪ לשנה תלוי לפי התואר הנלמד, את התהליך מול קרן קמח עושים פעם אחת בתחילת השלוש שנים וזה תקף לכל התואר.

מלגת עמותת ידידות טורונטו
ידידות טורונטו הינה קרן שעוזרת לסטודנטים חרדים בלימודי תואר שלהם  הקרן נותנת מלגות בסך גובה של 4,000 ₪ לשנה, את התהליך עושים פעם אחת וזה תקף לשלוש שנים, ליצירת קשר צריך לפנות לאתר של ידידות טורונטו ולמלאות טופס בקשה למלגה.•  מלגת מפעל הפיס

מלגת מפעל הפיס
מלגה מטעם מפעל הפיס, המלגה הינה בגובה של 10,000 ₪ לכל שנה, קריטריונים לקבלת המלגה ורישום למלגה נעשה דרך אתר של מפעל הפיס.

מלגת גרוס
מלגה מטעם קרן גרוס, המלגה מיועדת לסטודנטים בוגרי שירות אזרחי/לאומי, או בוגרי שירות צבאי, גובה המלגה נעה בין 2,750-5,500 ₪ לכל שנה, פרטים והרשמה דרך אתר של קרן גרוס.

קרן שכ"ל-הסדרי מימון
קרן שכ"ל הינה קרן אשר ממנת הלוואות ללא ריבית לסטודנטים של המסלול האקדמי המכללה למנהל, הקרן מציעה הסדרי מימון על כל גובה שכר הלימוד בתנאים נוחים ובהחזר חודשי נמוך במטרה לאפשר לסטודנט להתרכז בלימודים.  לפרטים:03-9635856, או stud@sachal.co.il

הערות:
המלגה מותנית בעמידה בקריטריונים משתנים

ישנן מלגות הדורשות שעות התנדבות בקהילה

ישנן מלגות הניתנות לכל התואר וישנן מלגות הניתנות לשנת לימודים בודדת

ההלוואות הן באחריות הגוף המלווה בלבד. אין בהגשת בקשה למלגה בכדי להבטיח את זכאותה לקבלתה

המכללה למינהל קמפוס בני ברק עושה את כל מאמציה להעניק מלגות. אין התחייבות לקבלת מלגה