יחידת המחקר של בית הספר למינהל עסקים

יחידת המחקר של בית הספר למינהל עסקים, בראשות פרופ יהושע צאל, הוקמה בשנת 1993, במטרה לסייע לחברי סגל בית הספר בקידום מחקרים המבוצעים על ידם.
הרקע האקדמי והמקצועי המגוון של סגל המרצים בהתמחויות השונות בבית הספר בא לידי ביטוי בתחומים הרבים בהם נערכים המחקרים. הבולטים שבהם: ניהול משאבי אנוש, מערכות מידע, שיווק, מימון, חשבונאות, ניהול בינלאומי ועוד.
חלק מהמחקרים מתקיימים בשיתוף חוקרים ממוסדות אקדמיים נוספים בארץ ובחו"ל או עם אנשי מקצוע מרכזיים בתחומי המחקר השונים. עבודות מחקר שהושלמו מתפרסמות על ידי היחידה כ"ניירות לדיון" - Working Papers. עד כה הושלמו במסגרת היחידה למעלה מ-140 מחקרים, ואחרים נמצאים בעבודה. רבים מהמחקרים הוצגו בכנסים מקצועיים בארץ ובחו"ל והתפרסמו בכתבי עת מקצועיים.

רשימת ניירות לדיון שפורסמו על ידי היחידה
לפרטים ולקבלת ניירות לדיון, אפשר לפנות אל: יחידת המחקר, בית הספר למינהל עסקים, המסלול האקדמי המכללה למינהל, שדרות יצחק רבין 7, ת.ד. 25073, ראשון לציון 75190, טלפון: 03-9634136; פקס: 03-9634117, או בדואר האלקטרוני.

השאר פרטים וקבל 40% הנחה בדמי רישום