המרכז להגבלים עסקיים

מרכז ייחודי שהחל לפעול בשנת הלימודים תש"ע, ומהווה חלק ממכון בינלאומי שיושב בלונדון ויקיים מרכז מקביל נוסף בקהיר.

המכון לחקר המדיניות והפיתוח של דיני  התחרות בכלל וההגבלים העסקים בפרט משקף את המחויבות של בית הספר, הן במסגרת תכנית התואר הראשון  והן , ובמיוחד, במסגרת התואר השני , להעמקת הידע של בוגריו בתחום ידע רלבנטי זה, שהשפעתו על חיי הכלכלה והמשפט בחברה הישראלית בשנים האחרונות גדלה והולכת . המכון הוא סניף של ה-ICC – המכון לחקר דיני התחרות ומדיניות פיתוחם- שמרכזו בקווין מרי קולג' בלונדון, ושבראשו עומד פרופ' מאהר דבאח, הנמנה על סגל בית הספר. הסניף הישראלי הוא חלק מיוזמת המזרח התיכון שמטרתה לקדם שיתוף פעולה מעשי ומחקר תיאורטי בדיני ההגבלים העסקיים. בראש המכון עומד פרופ' מאיר חת והוא מנוהל על ידי ד"ר תמר גדרון.

השאר פרטים וקבל 40% הנחה בדמי רישום