מר גילי כהן

מרכז לימודי הקורסים ניתוח ניירות ערך וסדנת המצטיינים ומרצה בבית הספר לכלכלה

אודות

מר גילי כהן סיים את לימודי כלכלה ופנה לתחום שוק ההון. ניתן לתאר את השינוי בשוק ההון במשפט שאם בעבר חתרנו באגם קטן, הרי שהיום אנו מפליגים באוקיינוס רחב ידיים. עולם תוסס המשלב תאוריה כלכלית, פרקטיקה מעניינת והרבה אדרנלין. לשמחתו הייתה לו הזכות להיות בעשור האחרון חלק מהצוות המוביל של בית ההשקעות אקסלנס נשואה. הוא גאה כי מרבית מנהלי צוות ההשקעות והדרג הניהולי בחברה, הם בוגרי המסלול האקדמי המכללה למינהל ובית הספר לכלכלה, בעקבות שיתוף פעולה הנמשך מזה שנים. שוק ההון רחב, ומתוחכם, באופן בו כל בוגר עשוי למצוא את מקומו בתחום מרתק זה. "הצעד הראשון להצלחה הוא בלימודים. העולם העסקי מחייב עבודה קשה התמדה, ושילוב בין היכולת לחלום ולהיות עם הרגליים על הקרקע" כיום הוא דירקטור בחברות מובילות במשק הישראלי ויועץ בכיר לשוק ההון. לשעבר מנהל ההשקעות הראשי של אקסלנס נשואה, ומרכז לימודי הקורסים ניתוח ניירות ערך וסדנת המצטיינים.

השכלה ומחקר

• השכלה