ד"ר רוני מוזס מרצה בבית הספר למינהל עסקים המכללה למינהל

ד"ר רוני מנוס

מרצה בבית הספר למינהל עסקים
פרטים אישיים

ד"ר רוני מנוס היא מרצה בכירה למימון. את לימודיה האקדמיים במימון, מתאר ראשון ועד לדוקטורט סיימה באוניברסיטת ברמינגהם שבאנגליה. רוני שימשה כחברת סגל במחלקה לכלכלה שבאוניברסיטת לפברה (Loughborough), אנגליה, ובמחלקה למימון בבית הספר לניהול באוניברסיטת קרנפילד (Cranfield). לרוני ניסיון עשיר בהוראת נושאים מגוונים במימון, כולל מימון הפירמה, מימון בינלאומי, שווקים פיננסיים ומימון עסקים קטנים. היא לימדה קורסי מב"ע ומב"ע למנהלים בטכניון, אוניברסיטת חיפה, האוניברסיטה הפתוחה, ובשלוחות בפריס, טאיוואן וסינגפור של בית הספר זיקלין למנהל עסקים, ברוך קולג'. תחומי ענייניותה המחקריים הם: מימון הפירמה, ממשל חברתי, שווקים מתעוררים והיבטים חברתיים במימון, בעיקר מימון זעיר. רוני פעילה ביוזמות החברתיות של המכללה ובעיקר בקורסי מימון לנשים יזמיות, ויזמות קהילתית.

השכלה ומחקר

מימון החברה וממשל תאגידי, מימון זעיר, הקשר בין ביצועים פיננסים וחברתיים