בדרך לפסגות חדשות

שיתוף הפעולה החדש בין בית הספר לכלכלה וניהול של המכללה למינהל ובית ההשקעות פסגות, יסייע לבוגרי המסלול להשתלב בעבודה בחברה; טל קדם, משנה בכיר למנכ"ל פסגות: "אנו משוכנעים כי משיתוף פעולה זה יצמח הדור הבא של מנהלי פסגות"
תואר ראשון בכלכלה וניהול | המסלול האקדמי המכללה למינהל

בית הספר לכלכלה וניהול של המסלול האקדמי המכללה למינהל השיק באחרונה שיתוף פעולה עם בית ההשקעות פסגות. זאת, במסגרת התפיסה המובילה את המכללה למינהל המאמינה בשיתוף פעולה הדוק עם התעשייה. במסגרת זו, משתפים פעולה בתי הספר השונים של המכללה עם מגוון גופים בתעשייה. בית הספר לכלכלה, לדוגמה, משתף פעולה עם בנק מזרחי טפחות, חברת מגדל, חברת SAP, חברת IBM ועוד.

"הערכים והכלים שהמכללה מעניקה לסטודנטים - מצוינות, מחויבות וחריצות - הינם ערכים שטבועים ב-DNA של פסגות ועובדיה. הדרך שאותה מובילה המכללה, שילוב לימודים תיאורטיים עם פרקטיקה יישומית בשטח, היא דרך שאנחנו בפסגות מאמינים בה ורוצים להיות חלק ממנה"
טל קדם, משנה בכיר למנכ"ל פסגות

להכין את הבוגרים לשוק העבודה

דיקאן בית הספר לכלכלה, ד"ר איתמר שבתאי, מציין כי מטרת שיתוף הפעולה היא פיתוח וקידום המצוינות בקרב הסטודנטים ללימודי תואר ראשון בכלכלה וניהול וחיבורם לחזית עולם הפיננסים וההשקעות. "האתגר שלנו באקדמיה הוא להכשיר את הסטודנטים של העתיד לא רק למצוינות אקדמית, אלא להכין אותם לשוק העבודה ולהרחיב את היכולות היישומיות שלהם כך שיוכלו להתברג במשרות האיכותיות ביותר במשק עם סיום לימודיהם", הוא מציין.

טל קדם, משנה בכיר למנכ"ל פסגות וראש חטיבת הלקוחות, מציין כי אחת הסיבות העיקריות לשיתוף הפעולה היא מתן ההזדמנויות תעסוקתיות לסטודנטים מהמכללה בכלל ומבית הספר לכלכלה בפרט, באמצעות שילובם בתפקידים שונים בפסגות ובניית מסלול קריירה שיסייע להם להתפתח ולהתקדם בארגון. "מי שרוצה להצליח בשוק ההון חייב להבין שמדובר בענף מורכב שמחייב התמחות וניסיון ולכן אין בו קיצורי דרך. חייבים להתחיל את מסלול הקריירה מתפקידים בהם לומדים להכיר את הענף מהבסיס ואחת הדרכים הטובות ביותר לכך היא השתלבות במחלקות השירות והמכירות. אנו משוכנעים כי משיתוף פעולה זה יצמח הדור הבא של מנהלי פסגות".

קדם, בעצמו בוגר של המכללה, מציין כי רבים מבוגרי המכללה משמשים בתפקידי מפתח בחברת פסגות בכלל ובחטיבת הלקוחות בפרט. "לא בכדי נרקם שיתוף פעולה ייחודי זה, שכן הערכים והכלים שהמכללה מעניקה לסטודנטים - מצוינות, מחויבות וחריצות - הינם ערכים שטבועים ב-DNA של פסגות ועובדיה. הדרך שאותה מובילה המכללה, שילוב לימודים תיאורטיים עם פרקטיקה יישומית בשטח, היא דרך שאנחנו בפסגות מאמינים בה ורוצים להיות חלק ממנה. בנוסף, פסגות שמה לה למטרה להיות מובילה גם בתחום החינוך הפיננסי בשוק ההון הישראלי. ההתחברות עם מוסד אקדמי מוביל מחזקת גם את ההיבט הזה".

לכתבה ב-Ynet

לחזרה לעמוד לימודי כלכלה וניהול >>