הפיזיקה של הארגונים

בית הספר למדעי ההתנהגות, המסלול האקדמי המכללה למינהל, אירח את הכנס השנתי של איפ"א בנוכחות מומחים וסטודנטים
כנס איפא במכללה למינהל

האיגוד הישראלי לפיתוח ארגוני ובית הספר למדעי ההתנהגות, המסלול האקדמי המכללה למינהל, חברו יחדיו בכנס שנתי בהשתתפות מומחים וסטודנטים. הכנס הוקדש לתכנון ולחוויה של השפעתם של יחסים, כוחות מניעים וכוחות חוסמים על דינמיקה של ארגונים ועל תהליכי ייעוץ ופיתוח ארגוני.

ההרצאות, הסדנאות ומפגשי השיח יצרו הזדמנות למפגש מרתק ולאירוע מערכתי החוקר את עצמו בד בבד עם התנסויות מגוונות ביחסי כוח ואנרגיות. בסדנאות: "מתַפנית פנימית לתפנית חיצונית, התמקדות בייעוץ אישי", "הפיזיקה של הארגונים - יחסי הכוחות והאנרגיות בעבודה ב-CO", "הנעת הכוח הנשי בארגון" ועוד.

בכנס שהתקיים בין התאריכים 11-12.2.2015 זכו סטודנטים הלומדים במסלול האקדמי המכללה למינהל בהנחה בסך 50% מתעריף הרישום לסטודנט.

השאר פרטים וקבל 40% הנחה בדמי רישום