בנק מזרחי טפחות העניק מלגות ל-15 סטודנטים במסגרת שיתוף הפעולה בין בית הספר לכלכלה של המסלול האקדמי המכללה למינהל לבנק

חלוקת המלגות הינה חלק משיתוף הפעולה בין המסלול האקדמי המכללה למינהל לבנק המזרחי, שנוצר בזכות הקשר עם מר יואב להמן, לשעבר המפקח על הבנקים ומרצה בבית הספר לכלכלה. את המלגות העניק בטקס חגיגי מנכ"ל בנק המזרחי, אלדד פישר. כמו כן, בטקס נכחו גם מנכ"ל המסלול האקדמי, רני יעקובי, ודיקאן ביה"ס לכלכלה, ד"ר איתמר שבתאי.
דיקאן ביה"ס לכלכלה, ד"ר איתמר שבתאי, בירך את הסטודנטים ללימודי כלכלה, והודה למנכ"ל הבנק על הסיוע המבורך והמתמשך לסטודנטים של בית הספר: "אנו רואים בשיתוף פעולה זה נדבך מרכזי המאפיין את הקשר בין בית הספר לכלכלה ובין התעשייה הפיננסית בכלל ומגזר הבנקאות בפרט, ומצפים להמשך והעמקה של שיתוף הפעולה לטובת הסטודנטים והבוגרים שלנו שמשתלבים במגוון תפקידים במשק הישראלי". במסגרת שיתוף הפעולה, אשר נוצר על ידי יואב להמן, מרצה בביה"ס לכלכלה ולשעבר המפקח על הבנקים, מסיירים הסטודנטים במוקדים מרכזיים בבנק, ובכלל זה בחדר העסקאות המרכזי של הבנק. בנוסף, מומחי הבנק מעבירים לסטודנטים הרצאות על שוק האשראי, עולם המשכנתאות וניהול סיכוני אשראי ואבטחת מידע. במסגרת עבודותיהם הסמינריוניות, יוזמנו הסטודנטים לבחור נושאים מעולם הבנקאות ולהיעזר במומחי הבנק, שישמשו כמנטורים עבורם לצורך ביצוע המחקר. כחלק משיתוף הפעולה העניק ויעניק הבנק מלגות לסטודנטים בהתמחות.

השאר פרטים וקבל 40% הנחה בדמי רישום