• תואר שני (MS) ביזמות מטעם אוניברסיטת ניו יורק

• אודות התכנית

.M.B.A - התמחות ביזמות וחדשנות
    ובנוסף תואר שני ביזמות מטעם ביה"ס ע"ש זיקלין

בית הספר למינהל עסקים מציע לסטודנטים לתואר שני במינהל עסקים בהתמחות ביזמות וחדשנות, לקחת חלק במיזם משותף עם בית הספר למינהל עסקים ע"ש זיקלין ב- City University of New York .
    התכנית כוללת סמסטר מרוכז בניו-יורק, אשר מזכה בתואר נוסף - Master of Science ביזמות מטעם אוניברסיטת ניו-יורק.
    ההסמכות הבינלאומיות היוקרתיות שתואר זה מעניק, לצד הלימודים וההתמקצעות בשפה האנגלית, נחשבים אטרקטיביים ביותר עבור מעסיקים בינלאומיים.
    בית הספר למינהל עסקים ע"ש זיקלין, הממוקם בלב הבירה הפיננסית של העולם, מדורג כיום כבית הספר הניו-יורקי למינהל עסקים הטוב ביותר אחרי קולומביה ו- NYU ,
    והטוב ביותר מקרב בתי הספר הציבוריים למינהל עסקים במדינת ניו-יורק.
    כמו כן, בית הספר, השייך ל-(Baruch College, City University of New York (CUNY , מחזיק באקרדיטצית ה- AACSB  שהיא ההסמכה היוקרתית ביותר של בתי הספר למינהל עסקים בעולם, מאז שנת 1933 ברציפות.

ייחודיות התכנית

• חוויית לימודים בינלאומית במנהטן
    • סגל מרצים בינלאומי בכיר
    • מלגות לימודים מובחרות
    • תואר בינלאומי יוקרתי
    • ביקורים בסטארטאפים מובילים בניו-יורק, האבים, מתחמי יזמות ובנסדאק

ללמוד מהטובים ביותר
    בתכנית מלמדים מרצים מומחים, ישראלים ואמריקאים, בתחום היזמות והחדשנות, באמצעותם תוכלו להכיר מקרוב מגוון רחב של עסקים בתחומי פעילות שונים בארץ ובניו-יורק.
    סגל בית הספר ע"ש זיקלין מלמד בבית הספר למינהל עסקים במסלול האקדמי המכללה למינהל באופן קבוע.

המכללה למינהל| סמסטר קיץ בניו יורק| תואר שני ביזמות מטעם בית הספר ע"ש זיקלין

למה ללמוד אצלנו?

חוויית לימודים בינלאומית במנהטן
סגל מרצים בינלאומי בכיר
מלגות לימודים מובחרות
תואר בינלאומי יוקרתי
  • ראש ההתמחות - פרופ' דפנה קריב

פרופ' דפנה קריב היא מנהלת המחלקה לאסטרטגיה ויזמות ומנהלת את תכניות החממה והמאיץ בבית הספר למינהל עסקים. פרופ' קריב הינה מומחית בתחום היזמות, מגדר ויזמות בין-לאומית. היא פרסמה שני ספרים בנושא יזמות ויזמות נשית בהוצאת Routledge , ומספר רב של מחקרים שפורסמו בכתבי-עת בין-לאומיים. היא חברת הקתדרה ליזמות באוניברסיטת HEC במונטריאול מאז 2007 ומעורבת במחקרים עם מספר קבוצות מחקר בעולם. פרופ' קריב הובילה בישראל את פרויקט הטמפוס הראשון שהתקבל בארץ בנושא 'העצמת היזמות במוסדות להשכלה גבוהה'. היא עורכת כתב-עת אקדמי בנושא קהילות יזמיות. פרופ' קריב מעורבת בפעילות בשטח בתחום היזמות ובעיקר בפיתוח תכניות אקדמיות ללימוד יזמות בחממה ובהאבים. בחירה בהתמחות באסטרטגיה ויזמות תאפשר לך לבנות את העתיד שלך כחלק מההנהלה הבכירה או כיזם עצמאי. הודות לכלים ומתודות להעצמה ומימוש של חדשנות ויזמות יתאפשר לך לבחור להקים עסק עצמאי או כמנהל המחולל חדשנות פנים ארגונית. התכנית מקנה לך ידע פרקטי רחב, מיומנויות ונטוורקינג עם התעשייה שיאפשרו לך ליזום ולהנהיג בשוק המקומי והגלובלי, אל מול האתגרים והשינויים הדינאמיים המאפיינים שווקים אלו.

פרופ דפנה קריב ראש ההתמחות במחלקה לאסטרטגיה ויזמות

לפרטים והרשמה