מידע והרשמה לסמסטר אביב תשע"ז

לימודי תואר ראשון .B.A בכלכלה וניהול

אנו מקדמים בברכה את התעניינותכם בלימודים בבית הספר לכלכלה של המסלול האקדמי.

להלן מידע רלוונטי המתייחס למועד ההרשמה לסמסטר אביב בשנת הלימודים תשע"ז. שאר הפרטים המופיעים במדריך לנרשם, תקפים גם למועד הנוכחי. לתשומת לבכם, פרטים אלה רלוונטיים להרשמה במועד זה לבית הספר לכלכלה בלבד, (אינם רלוונטיים למתעניינים בבתי ספר אחרים).

תכנית הלימודים
תכנית הלימודים מתוארת במדריך לנרשם. בסמסטר האביב מוצעת תכנית לימודים רגילה, מתכונת לימודי יום, כאשר הסמסטר הראשון הוא סמסטר האביב תשע"ז והסמסטר השני הוא סמסטר קיץ תשע"ז.
לצפייה בתכנית הלימודים לחצו פה >>

תאריכים חשובים
להלן עדכון של תאריכים חשובים ביותר הקשורים להרשמה לסמסטר האביב תשע"ז:

יום                    תאריך

1.       פתיחת הרשמה                                                    א'                    13.11.2016

2.      פתיחת סמסטר אביב תשע"ז                                    א'                   19.03.2017

ייעוץ לקראת ההרשמה
לרשותכם יועצים אישיים. ניתן להיעזר בהם בכל נושא הקשור להרשמה, תכני הלימוד, זכויות וחובות, זיכויים ופטורים ועוד.
ניתן לקבל מידע ולקבוע פגישת ייעוץ אישית בטלפון:  03-9634114
פקס: 073-2454193.