• תואר כפול במשפטים

בית הספר למשפטים ע"ש חיים שטריקס
  • למה ללמוד תואר ראשון כפול

סטודנטים המעוניינים לשלב את העיסוק המשפטי עם תעסוקה בתחום הכלכלי מוזמנים ללמוד באחד מן התארים הכפולים.

התכניות המוצעות מאפשרות לקבל שני תארים בשבעה סמסטרים בדומה לתואר ראשון במשפטים בלבד. ומהן היתרונות ללומדים תואר כפול?

• עולם הקריירה המודרני הוא במהותו רב תחומי. תואר כפול נותן לבוגרים כלים רבי ערך להשתלבות בחזית עולם התעסוקה

• בוגרי תואר כפול הם אטרקטיביים עבור משרדי עורכי דין גדולים. המשרדים מחפשים בוגרים בעלי ידע כלכלי והכרות עם שוק ההון.

תואר כפול
  • ד"ר תמיר שאנן - אחראי תארים כפולים בבית הספר למשפטים

ד"ר תמיר שאנן מתמחה במשפט ציבורי ובדיני מסים. ד"ר שאנן סיים את לימודי הדוקטורט בתוכנית בין-לאומית בתחום המיסוי הבינלאומי באוניברסיטת מישיגן בארצות הברית. עבודת הדוקטורט של ד"ר שאנן התמקדה במיסוי חברות בינלאומיות. "לאחר השחרור מצה"ל התלבטתי בין לימודי משפטים ללימודי ראיית חשבון והחלטתי שאך טבעי שאלמד את שני התארים בתכנית משולבת. לאחר שסיימתי את לימודי התואר הראשון התמחיתי במשפטים בלשכה המשפטית של כנסת ישראל ולאחר מכן התמחיתי בחשבונאות במשרד רואי החשבון ארנסט אנד יאנג. קיבלתי החלטה לפנות לאקדמיה כדי להקדיש עצמי למחקר בתחומי המשפט הציבורי ובחרתי להתמקד בדיני המס. במהלך לימודי תואר שלישי במשפטים באוניברסיטה העברית בירושלים הוזמנתי להמשיך את עבודת המחקר עליה שקדתי באוניברסיטת מישיגן. עם סיום לימודיי במישיגן עבדתי מספר שנים במשרד עורכי דין מוביל בניו-יורק והחלטתי לחזור לישראל לאקדמיה, בה אני מוצא עניין רב."

תמיר שאנן המכללה למינהל

40% הנחה