תואר שני בינתחומי בעיצוב חדשנות ויזמות – שאלות ותשובות

מדוע תואר שני בעיצמו יזמי וניהולי ? מדוע כדאי ללמוד דווקא במסלול האקדמי המכללה למינה? באילו תפקידים יוכלו להשתלב בוגרי התכנית ?

מדוע תואר שני בעיצוב יזמי וניהולי?
חדשנות קריאטיבית היא המנוף הגדול ביותר להצלחה עסקית או לשינוי חברתי, בין אם מדובר במוצר, יוזמה, שירות או טכנולוגיה. חדשנות קריאטיבית יכולה לשנות את עולם העסקים והיזמות, כל עוד קיימת היכולת לדבר בשתי שפות: שפת העיצוב והחדשנות ושפת העסקים היוזמה. תכנית ה M.A מאפשרת לסטודנטים ולסטודנטיות לעבור תהליך שיעצב אותם כיזמים מובילים היודעים להוביל תהליכי אפיון, תכנון וניהול מצבים מורכבים באמצעות ידע תיאורטי ומעשי באסטרטגיות שיווק, באקו–סיסטם הגלובלי ובטרנדים חדשים. רשת מומחים מתחומי המדיה, הטכנולוגיה, העירוניות, החדשנות והעסקים ילוו את הסטודנטים כמנטורים לכל אורך לימודי התואר.

מדוע כדאי ללמוד דווקא במסלול האקדמי המכללה למנהל?
בית הספר לעיצוב וחדשנות הינו בית ספר ייחודי המפתח גישות ותכניות חדשניות המבוססות על ידע בין–תחומי וחיבור עם התעשייה המובילה.
העשייה וההתמודדות עם אתגרים ופרויקטים אמיתיים בשילוב חדשנות פורצת דרך, זוכה להכרה והצלחה בארץ ובעולם.
שניים ממיזמי הדגל של בית–הספר לעיצוב המובילים את מודל האקדמיה היזמית הם "קליניקת המעצבים" ו"מעבדת פאבלאב ישראל" שהינה חלק מרשת מעבדות בינלאומית שמרכזה באוניברסיטת MIT , בוסטון. לבית–הספר רשת רחבה של בוגרים המובילים את תחומי העיצוב בארץ ובעולם הן במישור המעשי והן במישור האקדמי

באילו תפקידים יוכלו להשתלב בוגרי התכנית?
הבוגרים יוכלו להשתלב במגוון רב של תפקידים ומגזרים:
תאגידים ומגזר עסקי
ניהול חדשנות בתאגידים תפקיד מובנה במערך התאגידי.
יזמות ואחריות תאגידית
יזמות, ניהול, עיצוב ותכנון של פרקטיקות עצמאיות בתחומי עיצוב שונים.
יזמות וניהול פרויקטים בנדל"ן במשרדים מובילים בתחום.
ניהול פרויקטים
ניהול פיתוח עסקי
ניהול שיווק במדיה
ניהול מוצר
מומחה שירות וחווית לקוח
עיצוב ואפיון חוויה וממשק משתמש מגזר ציבורי
יזמות וניהול פרויקטים בתחום העיצוב והתחדשות עירונית
יזמות וניהול תוכן במוסדות עירוניים
יזמות חברתית
הוראה ומחקר
השתלבות בהוראה ומחקר בתחומי חדשנות
יזמות אקדמית

באלו ימים ושעות לומדים בתכנית? האם אוכל לעבוד במשרה מלאה במהלך הלימודים?
* אורכה של התכנית שנה וחצי (אוקטובר-פברואר) – סה"כ 3 סמסטרים + סדנת קיץ בחו”ל המתקיימת כל שנה בקיץ שבין שנה א' לשנה ב'.|
* השיעורים מתקיימים יום אחד במהלך השבוע מהשעה 14:30 ובימי שישי .
* הסטודנטים שלנו מצליחים לשלב את הלימודים עם משרה מלאה ולעתים אף זוכים במהלכה לקידום מקצועי הקשור לעצם ההשתתפות בתכנית.

האם ניתן לקבל עזרה במימון הלימודים?
למועמדים המעוניינים בכך מוצעת הטבה משמעותית, חד פעמית, לאורך התואר בקבלת מימון בגובה 15,000 שקלים ללא ריבית, ללא הצמדה וללא ערבים, בהחזר חודשי של 250 ₪ למשך 5 שנים, וזאת במימון הוצאות הריבית וההצמדה של המסלול האקדמי המכללה למנהל.

היכן נרשמים?
הרישום למסלול האקדמי המכללה למנהל נעשה אצל יועצת הלימודים או באתר הבית. לרישום און ליין הקליקו כאן

היכן נמצא קמפוס המסלול האקדמי המכללה למנהל?
קמפוס המסלול האקדמי המכללה למנהל ממוקם בשד' יצחק רבין 7 במערב ראשון לציון, דקות ספורות בנסיעה מיציאת נתיבי איילון לראשל"צ ומתחנת הרכבת הסמוכה, ומספר מאות מטרים מיציאת כביש 431 לראשל"צ מערב. מיקומו האסטרטגי של הקמפוס מאפשר להגיע אליו מרוב היישובים בקו באר-שבע ירושלים חדרה בתוך פחות משעה, וכמובן תוך דקות ספורות מערי תל אביב והמרכז.

כיצד מגיעים?
אוטובוסים מהמרכז