ברכות לד"ר נתנאל גלרנטר מבית הספר למדעי המחשב

גלרנטר זכה לאחרונה במענק מחקר מטעמו של משרד המדע והטכנולוגיה, בשיתוף עם פרופ' אמיר הרצברג מאוניברסיטת בר-אילן.

רשות המחקר שמחה לברך את ד"ר נתנאל גלרנטר שזכה לאחרונה במענק מחקר מטעמו של משרד המדע והטכנולגיה, בשיתוף עם פרופ' אמיר הרצברג מאונברסיטת בר-אילן.

נושא המחקר הוא:

An Engineering Approach to Security and Privacy for Web Users

Extensive efforts are dedicated to improve the security and privacy of web users, with considerable improvements of defenses against common threats such as cross-site request forgery (CSRF), cross-site scripting (XSS) and clickjacking. However, attackers also dedicate extensive efforts to find new attacks, overcoming challenges and defenses, and exploiting new browser features and mechanisms.

In this project, we will adopt an engineering approach to security and privacy for web users. Namely, we investigate advanced attacks on the privacy and security of web users, including multi-step attack involving multiple advanced and different methods, e.g., side-channels and social-engineering, and exploiting new, advanced features and mechanisms, e.g., ServiceWorker. We will investigate new attacks as well as new defenses (against known and new attacks)..

.

השאר פרטים וקבל 40% הנחה בדמי רישום