אייל להב | ראש מחלקה | המסלול האקדמי המכללה למינהל

ד"ר אייל להב

ראש המחלקה למימון ושוק ההון ומרצה בבית הספר למינהל עסקים
פרטי קשר

ד"ר אייל להב בוגר תואר ראשון בכלכלה וניהול מהאוניברסיטה הפתוחה, מוסך במינהל עסקים מהאוניברסיטה הפתוחה, בעל תזה וסיים את לימודי הדוקטורט במחלקה לכלכלה באוניברסיטת בן גוריון. עוסק בהוראה ובמחקר בתחום המימון והכלכלה, עם התמקדות בהיבטים התנהגותיים של מקבלי החלטות ובמינוף פיננסי של פירמות ציבוריות. לפני עבודתו כמרצה אייל עבד בחברת "מכלול- יעוץ פיננסי" ככלכלן ויועץ עסקי בכיר. עבודתו כללה בין היתר ביקורת על בנקים כנציג החשב הכללי במשרד האוצר, בדיקת תכניות עסקיות בפרויקט יזמות מטעם משרד הקליטה, בקרה תקציבית של רשויות מקומיות בקשיים מטעם משרד הפנים, וכן כתיבת עבודות כלכליות שונות לשוק הפרטי. "לאחר שנים של עבודה ככלכלן בכיר בתחום הייעוץ העסקי והפיננסי החלטתי ללכת אחרי הלב ולחזור לאקדמיה, בכדי לעסוק במחקר והוראה."

תואר שלישי (P.H.D.) בכלכלה, אוניברסיטת בן גוריון
תואר שני (.M.B.A) במנהל עסקים, האוניברסיטה הפתוחה