אסף טבקה| מרצה| המכללה למינהל

אסף טבקה

פרטים אישיים

אסף טבקה מתמחה בסדר דין אזרחי, משפט ועוני, משפט ותרבות (בדגש על משפט וספרות), ופילוסופיה של המשפט. מזה שנים הוא מלמד בבית הספר קורסים בתחומי התמחותו. בשנת 2014 שימש היועץ האקדמי-מקצועי של מנהל בתי המשפט בדימוס, השופט משה גל, ושל צוות הרפורמה בסדר הדין האזרחי בהנהלת בתי המשפט, כמו גם חבר הצוות המנסח של טיוטת תקנות סדר הדין האזרחי, התשע"ה-2014. הוא זוכה בפרסי הצטיינות שונים בגין מצוינות במחקר ובהוראה, ופרסם מאמרים ומחקרים בתחום התמחותו בארץ ובחו"ל.

השכלה ומחקר

היום
האוניברסיטה העברית בירושלים, הפקולטה למשפטים: תלמיד מחקר לתואר שלישי (LL.D). עבודת הדוקטור: "קריאה לסדר: ההליך האזרחי בישראל בראי משפט העוני" בהנחייתו של פרופסור מיכאיל קרייני.
2009
אוניברסיטת תל אביב, הפקולטה למשפטים: תואר שני מחקרי במשפטים (LL.M) בתכנית המצטיינים של הפקולטה. עבודת המוסמך: "'והגדת לבנך': על משפט ומעשיות ילדים" בהנחייתו של פרופסור מנחם מאוטנר. במסגרת זו: לימודי ספרות ופילוסופיה בפקולטה למדעי הרוח, אוניברסיטת תל אביב.
2003
המסלול האקדמי של המכללה למינהל, בית הספר למשפטים: תואר ראשון במשפטים (LL.B) בהצטיינות.
סדר דין אזרחי, משפט ועוני, משפט ותרבות (בדגש על משפט וספרות), פילוסופיה של המשפט.