תואר ראשון במדעי התנהגות

קמפוס חרדי

לחוברת מידע ללימודים גוללו מטה

מי אנחנו?

בית הספר למדעי ההתנהגות במסלול האקדמי המכללה למינהל הוקם בשנת 1994, כתחום מדעי חדש המשקף את הליבה התיאורטית והמעשית של מדעי החברה: פסיכולוגיה, סוציולוגיה ואנתרופולוגיה. בית הספר מציע תכנית לימודים לתואר ראשון במדעי ההתנהגות במתכונת לימודי יום או לימודי ערב, ולימודים מתקדמים לתואר שני בלימודי משפחה ולתואר שני בייעוץ ופיתוח ארגוני.

תכנית הלימודים

בית הספר חושף בפני הסטודנטים יריעת נושאים רחבה בתחומי עניין שונים, ובהם ניהול משאבי אנוש, לימודי משפחה, ייעוץ ופיתוח ארגוני ועוד. סגל המרצים בתכנית כולל סוציולוגים, פסיכולוגים, אנתרופולוגים, קרימינולוגים, אנשי חינוך, עובדים סוציאליים, אנשי תקשורת, פילוסופים ורבים אחרים.

חטיבות לימוד יישומיות

במסגרת התואר הראשון מציע בית הספר חטיבת ניהול ומשאבי אנוש. החטיבה מחברת בין עולם התיאוריה להתנסות המעשית עובדת בשיתוף פעולה עם התעשייה. במסגרת החטיבה בניהול ומשאבי אנוש מוצע לסטודנטים מסלול לימוד בשיתוף עם העמותה הישראלית לניהול, פיתוח וחקר משאבי אנוש. תכנית הלימודים מוכרת לצורכי הסמכה ע"י העמותה הישראלית לניהול, פיתוח וחקר משאבי אנוש. לבעלי הסמכה צפוי יתרון גם בכניסה לעבודה וגם בקידום לתפקידים בכירים יותר בניהול משאבי אנוש.

הכנה לעולם האמיתי

צוות בית הספר שוקד על הכנת הסטודנטים לעולם העבודה. הכנה זו כוללת מתן קורסים הניתנים באחריות ארגונים מובילים, הפעלת סדנאות לרכישת כישורי עבודה ויצירת קשר עם ארגונים ומוסדות למען שילוב הבוגרים בעולם העבודה.

הסטודנט במרכז

הקמפוס בבני ברק עמיד את הסטודנט במרכז בכך שמעניק יחס אישי לכל סטודנט, נותן מענה לסטודנטים עם צרכים מיוחדים ומאפשר נגישות לסגל האקדמי והמינהלי.

הבוגרים שלנו

בוגרי ומוסמכי בית הספר למדעי ההתנהגות משתלבים במגוון תפקידים בכירים בארגונים ציבוריים ועסקיים, במגזר השלישי, בארגונים חינוכיים, בארגוני היי-טק ועוד. בתום הלימודים מצטרפים הבוגרים לרשת החברתית והמקצועית הגדולה והחזקה בישראל המונה למעלה מ- 45,000 בוגרים.

להורדת חוברת לימודים להדפסה >>