תואר ראשון במדעי המחשב | קמפוס חרדי

לחוברת מידע ללימודים גוללו מטה

בית הספר מעניק לבוגריו תואר .B.Sc. במדעי המחשב בתכנית לימודים מעודכנת בהתאם לצרכי תעשיית ההיי-טק ולדרישות תכניות התואר השני באוניברסיטאיות.

תכנית הלימודים

תחומי הלימוד בתכנית הלימודים משלבים רקע תיאורטי מעמיק עם התנסות מעשית, וכוללים מגוון התמחויות, ביניהן: מערכות אינטרנט Big Data, מערכות סלולריות, אבטחת סייבר, מחשוב ענן, בינה מלאכותית ושימושיה וחטיבה במינהל עסקים. התמחויות אלו מעניקות לסטודנטים גמישות רבה ואפשרות בחירה במסלול המתאים להם ביותר.

שיתוף פעולה עם התעשייה המובילה

סגל המרצים של בית הספר כולל לצד אנשי אקדמיה בכירים מתחומי מדעי המחשב, ענפי ההנדסה והמדעים המדויקים, גם מרצים עתירי ניסיון מחברות היי-טק מובילות בארץ. סגל המרצים מוביל תכנית לימודים חדשנית ומאתגרת, המותאמת לצרכי תעשיית היי-טק ונבנית בשיתוף איתה. בין השותפים ניתן למצוא חברות הייטק מובילות דוגמת: Babylon, Verint, F5, Wix, IAI ועוד.

למידה חדשנית ומאתגרת

הסטודנטים בבית הספר נהנים מגישה לציוד ולשיטות הלימוד המתקדמות ביותר, ויכולים להתנסות עוד במהלך הלימודים בתהליכים של מחקר ופיתוח. במסגרת בית הספר פועלות שש מעבדות מחקר ופיתוח: מערכות וידאו נבונות, מערכות רובוטיות נבונות, מערכות תקשורת מחשבים, בינה מלאכותית ומערכות מרובות סוכנים, אבטחה בסייבר,, ארכיטקטורות אינטרנטיות רחבות היקף - Big Data.
לרשות הסטודנטים עומדות מערכות מחשוב מתקדמות הכוללות בין היתר מעבדות PC, MAC ו -UNIX מתקדמות ומרווחות, מעבדות פרויקטים משוכללות הכוללות ציוד ייחודי לעיבוד אותות, מערך מחשוב המאפשר קישור מהבית ועוד.

לוקחים אתכם לשלב הבא

בתום הלימודים מצטרפים הבוגרים לרשת החברתית והמקצועית הגדולה והחזקה בישראל המונה למעלה מ- 45,000 בוגרים. הם נהנים מהקשר ההדוק של בית הספר עם חברות מובילות בענף וזוכים לסיוע בהכוונה, השתלבות וקליטה במשרות מגוונות בעולם ההיי-טק הישראלי.

להורדת חוברת לימודים להדפסה >>