איתמר שבתאי | דקאן | המסלול האקדמי המכללה למינהל

ד"ר איתמר שבתאי

דיקן בית הספר לכלכלה, ראש התמחות מערכות מידע ארגוניות ואנליסט נתונים בבית הספר לכלכלה
פרטי קשר

ד"ר איתמר שבתאי הינו בעל דוקטורט בתחום מערכות מידע מהאוניברסיטה העברית בירושלים. ובוגר תכנית למנהלים מאוניברסיטת הרווארד – "מנהיגות ואסטרטגיה בתחום של טכנולוגיות מידע בעולם הבריאות". מחקריו של ד"ר שבתאי עוסקים בתחום של כלכלת מערכות מידע בעולם הבריאות. במחקריו נבחנים היבטים כלכליים וקליניים הקשורים באימוץ טכנולוגיות מידע בתהליך הרפואי. ד"ר שבתאי משמש (החל מתשע"ו) כדיקאן בית הספר לכלכלה במסלול האקדמי המכללה למנהל. שימש במשך שש שנים כראש המרכז למצוינות אקדמית וכממונה על הערכת איכות והבטחתה במכללה למנהל. בעבר שימש כראש התמחות מערכות מידע בתכנית ה- MBA של האוניברסיטה העברית בירושלים ולימד בפקולטה לניהול באוניברסיטת תל אביב. ד"ר שבתאי משמש כיום כפרופסור אורח באוניברסיטת קלירמונט (CGU) בקליפורניה. ד"ר שבתאי שירת ביחידת המחשב של צה"ל בתחילת שנות השמונים וכך סלל את דרכו לעולם המחשבים ומערכות המידע. " "אני נמצא בעולם האקדמי מתוך אהבה לסטודנטים ובשל היכולת לתרום לעיצוב עתידם של צעירים רבים במשק הישראלי.”

תואר שלישי (.Ph.D) במערכות מידע, האוניברסיטה העברית.
תואר שני (.M.B.A) במערכות מידע ומימון, האוניברסיטה העברית.
תואר ראשון (.B.A) במינהל עסקים ושיווק, המסלול האקדמי המכללה למינהל.
מערכות מידע בעולם הבריאות, כלכלת מערכות מידע, מערכות מידע ברפואה, בינה עסקית, אינטגרציה, אמידת התרומה וההצלחה של מערכות מידע, מערכות למידה מרחוק.