תמיר שאנן | מרצה | המסלול האקדמי המכללה למינהל

ד"ר תמיר שאנן

ראש מערך תארים כפולים, ראש מערך הצטיינות ומצוינות ומרצה בבית הספר למשפטים ע"ש חיים שטריקס
פרטי קשר

ד"ר תמיר שאנן מתמחה במשפט ציבורי ובדיני מסים. ד"ר שאנן סיים את לימודי הדוקטורט בתוכנית בינלאומית בתחום המיסוי הבינלאומי באוניברסיטת מישיגן בארצות הברית. עבודת הדוקטורט של ד"ר שאנן התמקדה במיסוי חברות בינלאומיות. "לאחר השחרור מצה"ל התלבטתי בין לימודי משפטים ללימודי ראיית חשבון והחלטתי שאך טבעי שאלמד את שני התארים בתכנית משולבת. לאחר שסיימתי את לימודי התואר הראשון התמחיתי במשפטים בלשכה המשפטית של כנסת ישראל ולאחר מכן התמחיתי בחשבונאות במשרד רואי החשבון ארנסט אנד יאנג. קיבלתי החלטה לפנות לאקדמיה כדי להקדיש עצמי למחקר בתחומי המשפט הציבורי ובחרתי להתמקד בדיני המס. במהלך לימודי תואר שלישי במשפטים באוניברסיטה העברית בירושלים הוזמנתי להמשיך את עבודת המחקר עליה שקדתי באוניברסיטת מישיגן. עם סיום לימודיי במישיגן עבדתי מספר שנים במשרד עורכי דין מוביל בניו-יורק והחלטתי לחזור לישראל לאקדמיה, בה אני מוצא עניין רב".

תואר שלישי במשפטים (S.J.D), אוניברסיטת מישיגן.
תואר שני במשפטים בהתמחות במיסוי בינ"ל (LL.M.) מאוניברסיטת מישיגן
תואר שני במשפטים (בהצטיינות) (LL.M.) מהאוניברסיטה העברית בירושלים