• התמחות במערכות מידע, Big Data ואנליסט נתונים

תואר ראשון בכלכלה וניהול
  • אודות ההתמחות

תואר ראשון בכלכלה וניהול עם התמחות במערכות מידע,Big Data ואנליסט נתונים

ההתמחות נועדה להכשיר את הבוגרים להתמודדות בעולם ה- Big Data ומערכות המידע המודרניות. הדגש הוא במערכות מידע וכלים טכנולוגיים שנועדו לשפר את עבודת הכלכלן, המנהל ואנליסט הנתונים ולתמוך בקבלת החלטות. במסגרת ההתמחות, הסטודנטים לומדים את התפיסות ורוכשים את המיומנויות לעיבוד וניתוח מידע הנדרשים כיום בעולם העסקי בכלל הארגונים. הסטודנטים ילמדו כלים שונים כגון מערכות בינה עסקית- BI של חברת IBM ואת כלי הבינה העסקית באקסל. בנוסף, יתנסו בהרצת תהליכים עסקיים אינטגרטיביים במערכת ERP והפקת מידע ודו"חות במערכת BI.
    הבוגרים יקבלו בסיום הקורסים בהתמחות תעודת בוגרי "ניהול והטמעת מערכות "SAP-ERP מטעם בית הספר לכלכלה וחברת SAP ישראל, וכן תעודת בוגר קורס BI מטעם בית הספר לכלכלה וחברת IBM.

התמחות ביג דאטה כלכלה

למה ללמוד אצלנו?

ההתמחות מעניקה מענה מקיף ומעמיק לכל הכלים שעל כלכלן ואנליסט להכיר
תעודות הסמכה של SAP ו IBM