דלג לתפריט ראשי דלג לתוכן העמוד דלג לתחתית הדף (מקש קיצור 2)

אודות הקורס

העולם הגלובלי משתנה במהירות ומייצר מהפכות באינספור תעשיות, בכדי להתמודד עם האתגרים הללו נדרשת חדשנות ויזמות בכל תחומי חיינו. בכדי להצליח בעולם החדש ולהמשיך להיות רלוונטיים, אנו נדרשים ליצירתיות, חשיבה חדשנית ויזמית.

בקורס זה אנו מזמינים את הסטודנטים והסטודנטיות להתנסות ולחוות את עולם היזמות ואת האפשרות להנביט רעיונות יזמיים ולהפוך אותם למיזמים של ממש.

מטרת הקורס היא להקנות לסטודנטים ולסטודנטיות ידע מעמיק על המהות, התהליך, האתגרים והקשיים המאפיינים את התהליך היזמי ואת היזמים, באמצעות שילוב של ידע אקדמי והתנסות בפועל.

צוות הקורס ילווה את התהליך שיעברו הסטודנטים והסטודנטיות תוך לימוד אקדמי של כל שלביו של התהליך היזמי, ובמקביל עבודה מעשית של איתור פרויקט יזמי. פיתוחו והבאתו למצב של מוכנות להצגה (Pitch).

במהלך הקורס הסטודנטים יפגשו ויחוו הרצאות אורח של יזמים מצליחים ויבקרו בחממות חדשנות מובילות.

לקורס זה אין תקופת שינויים.
• הקורס יתקיים בסמסטר א', בימי ה' בין השעות 16:00-17:30
בקורס זה השקעה ועבודה רבה משיעור לשיעור ובכלל זה הגשת מטלות, הכנת פרזנטציה, הגשת מטלה מסכמת וכד'.
סטודנטים שיעזבו את הקורס לאחר תחילתו יחויבו בעלות מסובסדת של 1,000 ש"ח.
לברורים ושאלות ניתן לפנות לכתובת המייל: Innovation@hdq.colman.ac.il

מידע חשוב

הציון בקורס הינו ציון מספרי
הקורס הינו 2 נ"ז, 2 ש"ס
הקורס יתקיים בסמסטר א', ימי ה' בין השעות 16:00-17:30
הקורס מיועד לסטודנטים החל משנה ב'
הקורס הינו פרונטלי והנוכחות חובה (80% מהמפגשים), המפגשים לא מצולמים
שימו לב: הקורס מועבר בשפה העברית, ומצריך רמת אנגלית טובה של קריאה
בקורס השקעה רבה משיעור לשיעור ובכלל זה הגשת מטלות, הגשת מטלה מסכמת וכד'

אודות מרצה הקורס- תמיר מלמוד

תמיר בעל ניסיון של למעלה משלושה עשורים בתעשיית מוצרי הצריכה העולמית ובחברות פוד-טק. בשנים האחרונות תמיר היה מנכ"ל של סטרטאפ בתחום המזון, וייעץ למגוון סטארטפים בתחומים שונים.

לפני כן, תמיר שימש כמנכ"ל סודהסטרים ישראל ומילא תפקידים בכירים בחברות גלובליות מובילות כמו P&G וקבוצת שטראוס. לתמיר תואר שני במנהל עסקים בשיווק ותואר ראשון בכלכלה וניהול.
ניתן ליצור קשר עם המרצה במייל או בטלפון.

להרשמה לקורס למידע נוסף

יצירת קשר

היחידה הכלל מסלולית

אתר זה משתמש בקבצי Cookies לשיפור חווית הגלישה. המשך השימוש באתר או סגירת ההודעה מהווה הסכמה לתנאי שימוש