תואר ראשון בעיצוב פנים

כל מה שרציתם לשאול

בית הספר לעיצוב וחדשנות במסלול האקדמי המכללה למינהל נמצא בסביבה אקדמית בין תחומית ייחודית לתחום העיצוב.
בית הספר מהווה מודל לאקדמיה יזמית המייצרת פלטפורמות חדשות המבססות את הקשר בין פרקטיקה ואקדמיה.
בגישה זו הקמנו תואר ראשון בעיצוב פנים, המסלול לתקשורת חזותית במרחב ותארים נוספים הנמצאים בתהליכי פיתוח.
החזון שלנו - לפתח תכניות אקדמיות חדשניות בעיצוב בין- תחומי, לייצר ולהמציא את מקצועות העתיד ולהמשיך להוביל מצוינות אקדמית.
לבית הספר רשת רחבה של בוגרים המובילים את תחומי העיצוב בארץ ובעולם, הן במישור המעשי והן במישור האקדמי.

בית הספר מציע חווית לימודים ייחודית, מעשירה ו"מזניקה" לחיים האמיתיים:
ניסיון מקצועי עשיר: פרויקטים בשיתוף פעולה עם התעשייה וסטאז' במשרדים מובילים לעיצוב
קליניקת המעצבים: התנסות בפרויקטים עבור הקהילה בשיתוף עם רשויות, גופים וארגונים.
משרד לעיצוב: סטא'ז במשרד לעיצוב הפועל  בבית- הספר.
הכשרות מקצועיות: רכישת תעודת מלווה ירוק בשיתוף מכון התקנים ותעודה בינלאומית של  מדריכי פאבלאב.
עדכנות טכנולוגית: לימוד במעבדות חדשניות לייצור דיגיטלי ועבודה עם כלים ותוכנות עיצוב מתקדמות.
סביבת לימוד עשירה: לימוד בכיתות סטודיו אינטימיות וב- HUB סטודנטים. עבודה בסדנאות טכנולוגיות ושימוש בחדרי צילום, חללי תצוגה, גלריית חומרים ואולפן עריכה.
ליווי אישי ומקצועי: ליווי של מרצים, מנחים ומנטורים לכל אורך הלימודים.
חוויה בינלאומית: השתתפות בסדנאות קיץ בינלאומיות, תחרויות בחו"ל, חילופי סטודנטים עם צרפת, ספרד, גרמניה, הולנד, צילה, פולין, רומניה ועוד.

בית הספר לעיצוב מציע שני מסלולי לימוד לתואר ראשון:
תואר ראשון בעיצוב פנים והמסלול לתקשורת חזותית במרחבי הפנים, מסלול המשלב בתוכו את עולם עיצוב הפנים ואת עולם העיצוב הגרפי.

קבלה אוטומטית:

מסלול בגרות: זכאות לבגרות, הגשת תרגיל בית, תיק עבודות וראיון אישי.

*מועמדים שאינם עומדים בתנאי של תיק עבודות יכולים להירשם למכינה 360 בעיצוב.

* ההתמחות בתקשורת חזותית במרחבי פנים תצוין במסמך נלווה לתעודת התואר.

בוגרי המסלול לעיצוב פנים יוכלו לעסוק בתחומים הבאים: עיצוב פנים לבתים פרטיים, עיצוב סביבות מסחריות, עיצוב בתי מלון, עיצוב מבני ציבור, עיצוב אירועים ותפאורות, ארט דיירקטור, עיצוב תאורה וריהוט, עיצוב לטלוויזיה, שימור מבנים ועוד.

התוכנית לתקשורת חזותית במרחבי פנים היא החזון שמתגשם לעולם עיצוב עכשווי, ללמוד להיות מעצב חדשני הנותן מענה לצורך הגובר במעצבים בינתחומיים בעולם שבו חללים ואנשים מקיימים אינטראקציה מתמדת אחד עם השני.
היכולת לשלב מידע חזותי, להביע רעיונות וליצור חוויות באמצעות התערבות ומעורבות במרחבים במונחים של שפה חזותית פיזית, גרפית וטכנולוגית - זה המעצב החדש.התכנית לתקשורת חזותית במרחבי פנים היא הראשונה מסוגה בישראל. תכנית הלימודים משלבת לימודי עיצוב פנים, תקשורת חזותית ועולמות הדיגיטל.

שילוב תחומים אלו מבטיח עיצוב עשיר וחוויה מקורית וחדשנית המבטאים רעיונות ומסרים באמצעות עיצוב חללי תוכן ועיצוב חוויות המבוסס על החוויה האנושית של כולנו. בוגרי התכנית הם זן חדש של מעצבים המשנים את פני המרחב החווייתי והחזותי העכשווי ומספרים את סיפורם של הרבדים השונים של החלל, תוך מיקום האנשים במרכז ושילוב התחומים ליצירת עיצוב כולל.

הסטודנטים יהיו מומחי תוכן בנישות עיצוב בינחומיות שונות, כגון: מסעדות, בתי קפה, חנויות מותג, מיתוג מתחמים מסחריים או חווייתיים, פסטיבלים, כנסים, מוזיאונים, עיצוב מלונות ומרחבי אירוח, עיצוב כיתות חכמות, עיצוב אולפני טלוויזיה ווידאו קליפים ופרסומות, עיצוב מרכזי מבקרים, סביבות למידה, עיצוב תערוכות, עיצוב חלונות ראווה, עיצוב מערכות שילוט והכוונה, עיצוב אריזות מזון, עיצוב חווית משתמש UX/UI, עיצוב לסביבת אינטרנט, עיצוב אינטראקטיבי, עיצוב מציאות מדומה, וכן עיצוב מציאות רבודה ומציאות מדומה וכמובן קורסים לעיצוב בעזרת Ai.

.

במהלך ארבע שנות הלימוד לתואר, סטודנטים נדרשים לבצע 208 שעות סטאז'.
בית הספר לעיצוב וחדשנות מאפשר לסטודנטים להתמחות במשרדי עיצוב מובילים בתעשייה ולעבוד בפרויקטים אמתיים במסגרת פלטפורמות היזמות של בית הספר.
סטודיו המאגד סטודנטים משתי תכניות הלימוד. הסטודנטים המשתתפים בסטודיו מתרכזים בעיצוב תדמית חדשה ויצירת פלטפורמה פרסומית עכשווית לבית הספר ברשתות החברתיות עבור התוכנית לעיצוב פנים והתוכנית לתקשורת חזותית במרחב.
הסטודיו פועל בניהול ראשי התוכניות ומאפשר לסטודנטים בעלי יכולות מגוונות להתנסות במיזמים תוך קבלת כלים לניהול פרויקטים בזמן אמת.
התחום הינו אינטנסיבי ומצריך השקעה מעבר לשעות הלימוד במכללה.
בדרך כלל סטודנטים שמשלבים עבודה משלבים עבודה סטודנטיאלית חלקית.
המכינה אינה חלק מתנאי הקבלה. קורס הכנה בתחום יכול לעזור להתגבש על התחום לרכוש שפת מושגים והיכרות ראשונית עם העולם. בביה"ס לעיצוב וחדשנות מתקיימת מכינה אקדמית לעיצוב 360 המאפשרת הכנת תיק עבודות אישי וייחודי לך המתאים לכל המוסדות והאקדמיות לעיצוב בארץ.

כן. תיק העבודות הינו חלק מתנאי הקבלה. נדרש להציג את תיק העבודות בראיון האישי שיקבע לך. דרך תיק העבודות נוכל להכירך טוב יותר ולכן חשוב שישקף אותך.

על מנת להתעדכן במועד הראיון הקרוב לחצו כאן.

לא. אין צורך ברקע בציור או רקע קודם אחר. אנחנו בית הספר שמלמד את כל הידע וטכניקות העבודה הרלוונטיות.

ניתן לעקוב אחרי עבודות סטודנטים ובוגרים בפייסבוק של בית הספר לעיצוב וחדשנות.
בנוסף, במבואת בית הספר יש תערוכה מתחלפת של עבודות.
תכנית הסדרי המימון נועדה להקל על הסטודנטים בתשלום שכר הלימוד ע"י פריסת שכר הלימוד להחזרים קטנים ונוחים ללא ריבית וללא הצמדה. לדוגמא, ניתן לקבל 15,000 ש"ח בפריסה של עד 60 החזרים בהחזר חודשי קבוע של 250 ש"ח ללא ריבית וללא הצמדה! הסדרי המימון מבוצעים באמצעות מערכת בנקאית ומסובסדים ע"י המסלול האקדמי המכללה למינהל.

הרישום למסלול האקדמי המכללה למינהל נעשה אצל יועצת הלימודים או באתר הבית.
לרישום און ליין הקליקו כאן

קמפוס המסלול האקדמי המכללה למינהל ממוקם ברחוב אלי ויזל 2 במערב ראשון לציון, דקות ספורות בנסיעה מיציאת נתיבי איילון לראשון לציון ומתחנת הרכבת הסמוכה, ומספר מאות מטרים מיציאת כביש 431 לראשון לציון מערב. מיקומו האסטרטגי של הקמפוס מאפשר להגיע אליו מרוב היישובים בקו באר-שבע-ירושלים-חדרה בתוך פחות משעה, וכמובן תוך דקות ספורות מערי תל אביב והמרכז.